Kisaraportti Artukaisista

Kisaraportti: @vam0s (Markus Naams)
Protip älä säädä jo toimivaa alusta setuppia 2 päivää ennen kisoja testaamatta.
Lähtökohta oli sama kuin 2vko sitten Kouvolassa. Kaikki säädöt hukassa ja auto ei istu omaan käteen.
Haritusta lisää, esijännitystä jäykemmälle ja taakse 2bar rengaspainetta ja edelleen älytön pito.
Treeneissä oli tarkoitus testata ja säätää kulmia mutta himmeästä jarruvalosta johtuen treenit jäi yhteen vetoon kun loppuaika meni uuden jarruvalon hakemiseen ja asentamiseen.
Siitä suoraan lajitteluihin mitä en sen kummemmin ajatellut tai suunnitellut tai todellakaan ottanut mitään paineita, että nyt pitää onnistua saamaan jotain pisteitä.
Lajitteluista 60pts ja seuraavaksi vastassa kaaviossa Mikael Houtsonen, rata oli puolikuiva eli hyvin yllättävä ajaa kun puolet ajasta luistellaan valkoisten tiemerkintöjen päällä. Koko alkupäivä aika perusfiiliksillä ilman sen kummempia tuntemuksia. Houtsosen tiputus ja seuraavana vastassa Teemu Peltola.
Hauskuus ja siisteys alkoi vasta "kilpaa ajaessa" eli toisin sanoen kivempaa kahdestaan, kuin yksin kävi miten kävi.  Itse olin jo pidemmällä kuin tavoitellut, joten ei mitään paineita ajosta lähinnä vaan siistiä päästä ajaa Teemun kanssa samaan aikaan.
Tässä kohtaa rata oli kuivunut suurimmaksi osaksi ja ekan mutkan kohdalla pasmat sekaisin ja suoristuminen mistä hirveällä räpiköimisellä takasi kirimään😂. Edessä ajaessa meni ihan kohtalaisesti. Ensi kerralla ohjauksen ja tehostimen toimiessa vedetään puolet kovempaa heittämällä.
Lopullinen sijoitus 8/14
Iso kiitos kaikille jotka ovat mukana💚
Kooste tulossa viikolla!
Takaisin blogiin